Over ons!

Scissors
 
 

Linda is het brein achter Head Candy. Een plek waar zij creativiteit, passie en liefde voor ‘’haar en hoofdhuid’’ bij elkaar brengt.   

"MIJN LIEFDE VOOR HAAR GAAT VERDER DAN JIJ JE KAN INBEELDEN."

24 jaar geleden kwam Linda voor het eerst in aanraking met “haar”. Dat was liefde op het eerste gezicht. Na jarenlang als ZZP’er te hebben gewerkt in kapsalons in Amsterdam de mooiste en gekste creaties te hebben gemaakt kreeg Linda nog meer liefde voor het kappersvak. Toen wilde zij meer…

 
 

De ondernemingsdrang nam toe en de vraag wanneer Linda weer in Hoofddorp ging werken werd steeds groter. Uiteindelijk nam Linda een sprong in het diepe en is op 17 mei 2014 begonnen in haar uppie op het industrieterrein “de President” nu kon Linda eindelijk haar dromen en creativiteit vorm geven zodat zij de leukste en beste kapsalon van Hoofddorp kon opzetten.

Zij creëerde een HAARBOETIEK waar gelachen mag worden, waar er naar je geluisterd wordt en waar je wordt gewaardeerd zoals je bent. 

Linda gaat voor kwaliteit, duurzame relaties en lol op de werkvloer.

Want waar gelachen wordt, groeit creativiteit.  

Linda heeft door de jaren heen vele masterclass opleidingen gevolgd bij meervoudige award winning en international hair-artists daardoor is zij onder andere gespecialiseerd is in het knippen op de wijze van vidal sassoon, kleurspecialist, highlights, balayage, blond techniecken, hoofdhuid problemen en haaruitval, haarverbetering, krullenkapper knipt krultype 2b, 3a, 3b, 3c, 4a en 4b, extensions en weave, bruidskapsels, partyhairstyling, 

Tevens is Linda make-up artist

Verder volgt zij en haar team met regelmaat innovatieve trainingen op haar en hoofdhuidgebied en doen ook aan zelfontwikkeling wat erg belangrijk is om een goed team te vormen en zo elkaar te kunnen helpen.

 
 
"ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT."
 
 

Rowen

“HAIR ADDICT”


Rowen is helemaal “HAIR MINDED” met haar ruim 10 jaar ervaring, haar enorme drive en passie voor ons mooie vak droomt zij zelfs van mooi haar maken. Naast dat zij geweldig is met kwast en schaar, gespecialiseerd is in alles wat je maar kan bedenken op "HAAR" gebied is kennis delen echt voor Rowen weggelegd zolang zij anderen kan inspireren, dat kan delen en haar skills ten alle tijden op hoog niveau kan houden dan is Rowen helemaal in haar element.

Linda S

"Just a damn good haircut."


Deze energieke vrolijke hair addict is niet voor 1 gat te vangen. Met haar ruim 20 jaar ervaring ben je bij deze master voor een creatieve haircut helemaal op de juiste plek. Je zit dan ook helemaal relaxte in de stoel terwijl Linda S precies weet hoe zij haar schaar door jouw haar laat bewegen.

Patricia

"We are the hairlovers in town."


Hair lover Patricia houdt van haar. Zij zal er voor zorgen dat jij je helemaal thuis en gehoord zal voelen bij Head Candy. Deze allrounder met ruim 20 jaar ervaring is dan ook helemaal thuis in ‘’Haar’’ & ’’Hoofdhuid’’ en biedt altijd een luisterend oor en eerlijk advies.

Fleur

"I give you a little head candy love."


Fleur is de altijd gezellige en vrolijke CUTIE PIE. Zij is petite van stuk met een hard van goud en weet precies waar zij (vaktechnisch) over praat. Fleur heeft een liefde voor kleur. Bij haar ben je dan ook in de juiste handen wat betreft grote kleur veranderingen, denk aan van licht naar donker en andersom, highlights, balayage en andere te gekke kleur technieken. Ook lang haar knippen en natuurlijk voor alle andere kleuringen is het met Fleur altijd een feestje.

Quinta

“Life is too short to do your own hair”


De altijd lieve en gastvrije Quinta. Met zo veel ervaring kan zij niet meer dan het mooiste in jou naar boven halen. Zij zal jou transformeren in de persoon die jij van binnen bent. Met een persoonlijk en warm gevoel.

Tess

“Let me fix your hair”


Deze vrolijke duizendpoot ademt liefde uit voor het vak. Zij gaat niks uit de weg. Met haar altijd eerlijke adviezen zal zij samen met jou komen tot een geweldig eindresultaat of dat nou met kleur is of met haar ER BIJ zetten of haar ER AF halen… She is the ONE!!! Tess zet ook hele mooie WEAVE extensions. Zij draagt ze zelf ook. Heb je vragen of wil je zien hoe dat bijvoorbeeld is bevestigd vraag haar gerust om even te spieken of boek een vrijblijvend advies gesprek in.

Lissie

“Altijd lief en zorgzaam”


Lissie pakt alles aan wat ze kan en is een harde werker. Zij is naast dat ze aan het groeien is bij HEAD CANDY heel sociaal en gastvrij. Lissie kleurt al mee en kan lang haar föhnen hierdoor is Lissie een geweldige ondersteuning voor het team. Je zal haar ook regelmatig aan de telefoon krijgen.

Romy

"Het is net voetbal"


De jongste HEAD CANDY ANGEL Romy houdt niet van stilstaan. Romy voetbalt op hoog niveau (spits) en houdt van lekker doorwerken i.c.m. met een fijn team. Want “team work makes the dream works”. Romy houdt van vooruitgang en ontwikkelen zo zal jij haar snel zien groeien in de salon. Zo zet Romy nu al weave’s, kleurt zij mee, föhnt zij lekker en zal zij snel mee gaan highlighten en balayage’s gaan zetten.
 

♥ We give you a little #HeadCandy love ♥

Scissors

[instagram-feed]