Over ons!

Scissors
 
 

Linda is het brein achter Head Candy. Een plek waar zij creativiteit, passie en liefde voor ‘’haar’’ bij elkaar brengt.  

"MIJN LIEFDE VOOR HAAR GAAT VERDER DAN JIJ JE KAN INBEELDEN."

24 jaar geleden kwam Linda voor het eerst in aanraking met “haar”. Dat was liefde op het eerste gezicht. Na jarenlang als ZZP’er te hebben gewerkt in Amsterdam de mooiste en gekste creaties te hebben gemaakt kreeg Linda nog meer liefde voor het vak. Toen wilde zij meer…

 
 

De ondernemingsdrang nam toe en de vraag wanneer Linda weer in Hoofddorp ging werken werd steeds groter. Uiteindelijk nam Linda een sprong in het diepe en is begonnen op een industrieterrein op die manier kon Linda haar dromen en creativiteit vorm geven.

Zij creëerde een HAARBOUTIEK waar gelachen mag worden, waar er naar je geluisterd wordt en waar je wordt gewaardeerd zoals je bent. Linda gaat voor kwaliteit en lol op de werkvloer.

Want waar gelachen wordt groeit creativiteit.  

Linda heeft door de jaren heen vele masterclass opleidingen gevolgd bij meervoudige award winning en international hair-artists daardoor is zij onder andere gespecialiseerd in o.a. sassoon cuts, color, highlight, balayage technieken, designer cutting, trendwatching. Is zij brand specialist, advice, cutting curls, extensions en weave, wedding & party hairstyling

Linda is tevens wedding make-up artist.

 
 
"ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT."
 
 

Linda S

"Just a damn good haircut."


Deze energieke vrolijke hair addict is niet voor 1 gat te vangen. Met haar ruim 20 jaar ervaring ben je bij deze master voor een creatieve haircut helemaal op de juiste plek. Je zit dan ook helemaal relaxte in de stoel terwijl Linda S precies weet hoe zij haar schaar door jouw haar laat bewegen.

Patricia

"We are the hairlovers in town."


Hair lover Patricia houdt van haar. Zij zal er voor zorgen dat jij je helemaal thuis en gehoord zal voelen bij Head Candy. Deze allrounder met ruim 20 jaar ervaring is dan ook helemaal thuis in ‘’Haar’’ & ’’Hoofdhuid’’ en biedt altijd een luisterend oor en eerlijk advies.

Fleur

"I give you a little head candy love."


Fleur is de altijd gezellige en vrolijke CUTIE PIE. Zij is petite van stuk met een hard van goud en weet precies waar zij (vaktechnisch) over praat. Fleur heeft een liefde voor kleur. Bij haar ben je dan ook in de juiste handen wat betreft grote kleur veranderingen, denk aan van licht naar donker en andersom, highlights, balayage en andere te gekke kleur technieken. Ook lang haar knippen en natuurlijk voor alle andere kleuringen is het met Fleur altijd een feestje.

Quinta

“Life is too short to do your own hair”


De altijd lieve en gastvrije Quinta. Met zo veel ervaring kan zij niet meer dan het mooiste in jou naar boven halen. Zij zal jou transformeren in de persoon die jij van binnen bent. Met een persoonlijk en warm gevoel.

Tess

“Let me fix your hair”


Deze vrolijke duizendpoot ademt liefde uit voor het vak. Zij gaat niks uit de weg. Met haar altijd eerlijke adviezen zal zij samen met jou komen tot een geweldig eindresultaat of dat nou met kleur is of met haar ER BIJ zetten of haar ER AF halen… She is the ONE!!! Tess zet ook hele mooie WEAVE extensions. Zij draagt ze zelf ook. Heb je vragen of wil je zien hoe dat bijvoorbeeld is bevestigd vraag haar gerust om even te spieken of boek een vrijblijvend advies gesprek in.

Rowen

Vanaf 1 februari start deze TOPPER bij HEAD CANDY.


Met haar ruim 10 jaar ervaring, haar enorme drive en passie voor ons mooie vak is Rowen een fantastische aanvulling op ons team. Naast dat zij geweldig is met kwast en schaar, gespecialiseerd is in alles wat je maar kan bedenken op "HAAR" gebied is kennis delen echt iets voor Rowen. Zij zal samen met Linda ervoor zorgen dat de angels van HEAD CANDY te allen tijde up-to-date zullen zijn w.b.t skills.

Lissie

De jongste ANGEL is Lissie


Lissie pakt alles aan wat ze kan echt een harde werker. Zij is naast dat ze aan het groeien is bij HEAD CANDY een geweldige ondersteuning voor het team. Je zal haar regelmatig aan de telefoon krijgen, achter de wasbak zien en zien kleuren en föhnen.
 

♥ We give you a little #HeadCandy love ♥

Scissors


MAAK EEN AFSPRAAK