Over ons!

Scissors
 
 
 

Na jarenlang als ZZP’er te hebben gewerkt in Amsterdam de mooiste en gekste creaties te hebben gemaakt nog meer liefde voor het vak mogen krijgen, wilde zij meer…

De ondernemingsdrang nam toe en de vraag wanneer Linda weer in Hoofddorp ging werken werd steeds groter. Uiteindelijk nam Linda een sprong in het diepe en is een ruimte gaan huren op die manier kon Linda haar dromen en creativiteit vorm geven.

Na keihard werken, veel steun van familie zit Head Candy alweer vanaf 2014 op de locatie waar zij nu zitten.

Linda heeft vele masterclass opleidingen gevolgd bij meervoudige award winning en international hair-artists daardoor is zij onder andere gespecialiseerd in o.a. sassoon cuts, color, highlight, balayage technieken, designer cutting, trendwatching. Is zij brand specialist, advice, cutting curls, extensions en weave, wedding & party hairstyling

Linda is tevens wedding make-up artist.

 
 
"THE LOVE WE HAVE FOR HAIR IS GREATER THAN YOU CAN IMAGINE."
 
 

Linda S

"Just a damn good haircut."


Deze energieke hair addict heeft ruim 20 jaar ervaring. Bij Lin S zit je altijd relaxt in de stoel en zij zal jou altijd eerlijk adviseren waardoor jij happy de salon verlaat.

Patricia

"We are the hairlovers in town."


Hair lover Patricia houdt van haar. Zij zal ervoor zorgen dat jij je hélemaal thuis en gehoord zal voelen bij Head Candy. Deze allrounder met 20 jaar ervaring is ook nog eens gecertificeerd great lengths specialist (extensions).

Fleur

"I give you a little head candy love."


Deze petite Fleur is misschien klein van stuk, maar deze jonge dame weet precies waar ze het over heeft en wat ze doet. Bij Fleur en je in hele goede handen als het aankomt op kleuren, van basis tot highlights van face framing tot balayage. Het onderhanden nemen van lang haar (knippen) is voor Fleur een feestje om te doen.

Quinta

“Life is too short to do your own hair”


Na ruim 12 jaar ervaring te hebben opgedaan bij onze collega ROB PEETOOM was het voor Quinta een mooie tijd om eens verder te kijken. Met zoveel ervaring haalt zij het mooiste in jou naar boven. Zij zal jou transformeren in de persoon die jij van binnen bent. Met een persoonlijk en warm gevoel.

Tess

“Let me fix your hair”


Tess komt na 5 jaar te hebben gewerkt bij onze collega salon Peetoom lekker bij HEAD CANDY knallen. Deze energieke en lieve ALLROUND lady is creatief met alle kleur technieken en is helemaal up to date met haar cutting skills. Bij Tess kan jij ook terecht voor WEAVE extensions. Voor een eerlijk en uitgebreid advies gesprek zal je ook bij Tess in goede handen zijn. Zij zal jou helemaal op jouw gemak stellen.
 
 

MAAK EEN AFSPRAAK