Reviews

Scissors
 
 

Sandra


Wilde alleen even laten weten dat ik weer erg blij ben met mijn haar en kleur! Fantastische service, goed persoonlijk advies, ontzettend mooi geknipt en geverfd. Elke keer ga ik weer erg tevreden naar huis!

Irene


Gisteravond weer heerlijk bij Head Candy  geweest. Een uitje waar ik altijd naar uit kijk. Heerlijke koffie, gezellige sfeer en dan de rest nog. Altijd kundig advies over de kleur, de coupe, alles klopt gewoon. Het is echt een moment voor jezelf, even geen haast, gewoon heerlijk genieten. Ik ga altijd weer blij naar huis, mijn haar zit altijd super dankzij Linda en de andere dames. Voor mij nooit meer een andere kapsalon!

Tanja


Inmiddels kom ik alweer ruim 2 jaar bij Linda en ben super tevreden. Eindelijk heb ik volume in mijn haar :). Linda kijkt goed naar de structuur van je haar, adviseert over het het model en het is ook nog eens beregezellig! Met andere woorden een hele fijne kapsalon met leuke lieve meiden.

Josephine


Graag wil ik aan iedereen vertellen dat ik heel tevreden ben over Head Candy. Ze nemen de tijd voor je, je krijgt heerlijke capuchino met iets lekkers, je wordt tijdens het wassen gemasseerd en je haar wordt  mooi geknipt en leuk geföhnd. Bij andere kapsalons was ik vaak een beetje zenuwachtig, of ze de boel niet verknipten. Bij Head Candy heb ik daar totaal geen last van, ik weet dat ze het altijd goed knippen, want dan doen ze al vele jaren bij mij. Dus laat je vooral verrassen en ga er ook langs.

Its


Head Candy is een echte feel good salon !  Ik zie klanten altijd blij de deur uitgaan en ik kom er inmiddels al heel wat jaren. Linda en haar team zijn professionals met heel veel liefde voor haar en hun vak, maar ook voor mensen en dat voel je aan de sfeer. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en je kunt rekenen op goed advies. Daarnaast zijn de heerlijke producten van Kevin Murphy ook een aanrader , kun je het feel good gevoel ook nog een beetje mee naar huis nemen?.

Birkit


Sinds 1,5 jaar ben ik klant & fan van HEADCANDY. Een professionele zaak, met vakbekwame kapsters, mooie producten en een warm welkom. Bij HEADCANDY wordt er echt naar je wensen geluisterd, met je meegedacht en een goed en eerlijk advies gegeven. Ik ben altijd onder de indruk als een kapper èn goed kan knippen èn goed kan kleuren. Meestal is het één van de twee.Bij de kapper zitten met een glaasje cava en een nootje, dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Maar bij HEADCANDY mocht ik dit ervaren, heerlijk!

Pleunie


Deze topsalon heeft mij zoveel stress bespaard. Fe en Linda kwamen ruim op tijd 's morgens bij me thuis om mijn haar/ make - up te doen en dat van mijn getuigen en zus. Super relaxt en toch alles volgens planning. De hele dag zat mijn haar/ make - up top. Na de touch up 's avonds heb ik nog de hele avond gefeest en mijn haar zat echt super!

A


Zeer professionele kapper die steeds voor ogen houdt om je haar gezond en mooi te maken en houden. Heel vriendelijk en klantgericht.

Wilco


Linda is al jaren mijn vaste kapster. Sinds drie maanden werkt ze nu bij Head Candy. Wat een leuke salon! Handig afspraak maken online. Nooit wachten. Niet te vergeten; heerlijke koffie en altijd gratis parkeren voor de deur. En lekker dicht bij Nieuw Vennep

Annemieke


Ik kom al jaren bij Head Candy. Ik heb weleens een andere kapper geprobeerd, maar de kwaliteit is hier toch het beste. Daarnaast zijn het erg leuke meiden en luisteren ze goed naar wat je wil. Ook voor mijn bruiloft heeft Linda mijn haar en make-up gedaan. Dit kan ik je ook zeker aanraad.

Roos


Onwijs tevreden. De kapsters zijn goed en nemen de tijd voor je!
 

♥ We give you a little #HeadCandy love ♥

Scissors

[instagram-feed]